053-7507129 info@acb-account.nl

 

 

 

OVER ACB ACCOUNT

Korte lijnen en vertrouwen vormen de basis

Administratiekantoor ACB Account – opgericht in 2007 – is een dynamisch en informeel administratiekantoor voornamelijk actief in het Midden en Kleinbedrijf en voor de ZZP-er. Onder leiding van eigenaar Guido Brocx bedient ACB Account uiteenlopende cliënten in het gehele land met Enschede als zwaartepunt.

Persoonlijke dienstverlening in financiële zaken. Dat is waar wij als ACB Accountant al ruim 10 jaar voor staan. Hierbij is ons doel om jou als ondernemer te ontzorgen zodat jij je kunt richten op hetgeen je het liefste doet, namelijk ondernemen. Korte lijnen en vertrouwen vormen in dit proces de basis voor een goede samenwerking met jou als cliënt. Samengevat: ACB Account draagt zorg voor jou als ondernemer.

Samenwerking
Door nauw samen te werken met diverse specialisten waaronder fiscalisten, juristen en ict-specialisten, zijn wij in staat om jou als ondernemer ook op specifieke terreinen kwaliteit te bieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden met enkele administratiekantoren waardoor wij in staat zijn om de continuïteit in onze dienstverlening te garanderen. Deze samenwerkingsverbanden dragen bij aan onze flexibiliteit en slagvaardigheid.

ONZE MISSIE EN VISIE

Onbevangen ondernemen door financieel inzicht

ACB Account ontzorgt ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf op nagenoeg elk gebied van financieel administratieve dienstverlening, met persoonlijke dienstverlening die altijd aansluit bij veranderingen in de markt of bij de klant. Door te denken als ondernemer en een flexibele werkwijze, halen wij het beste uit onszelf en uit onze opdrachten.

Missie
Wij willen actueel financieel inzicht, rust en zekerheid creëren voor ondernemers zowel zakelijk als privé, om ze in staat te stellen vrij en onbevangen te ondernemen.

Visie
Het is onze overtuiging dat vrij en onbevangen ondernemerschap wordt bevorderd door actueel financieel inzicht. Wij staan voor een bedrijfscultuur dat optimale begeleiding, advies en inzicht geeft aan mens en organisatie en die verder gaat dan alleen maar cijfers.

ONZE WAARDEN

Duurzame verbondenheid gedreven op vertrouwen

P

Professioneel

P

Klantgericht

P

Betrokken

P

Verantwoord

Blijf in contact

…………………………………………………

053-7507129

…………………………………………………

info@acb-account.nl

…………………………………………………

Wethouder Beversstraat 185
7543 BK Enschede

…………………………………………………

DE KOFFIE STAAT KLAAR

Ben je benieuwd wat ACB Account voor jou kan betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op per telefoon, e-mail of maak gebruik van het contactformulier. De koffie staat klaar!

 

ACB Account

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Adres
Wethouder Beversstraat 185
7543 BK Enschede

Contactgegevens
info@acb-account.nl
+31 (0)53-7507129

KvK-nummer: 50290053

Share This